Hailey Bieber Nagels

Wat zijn al die "problemen" over Hailey Bieber?

De beïnvloeder van nageltrends, Hailey Bieber, is geboren op 22 november 1996 in Tucson, Arizona. Ze is de dochter van de Amerikaanse acteur Stephen Baldwin en de Braziliaanse grafisch ontwerpster Kennya Deodato Baldwin. Hailey Bieber is een Amerikaans model, socialite en zakenvrouw. Ze verscheen in grote reclamecampagnes voor bekende merken. In de wereld van de nagelkunst is ze de afgelopen jaren een icoon geworden. Haar naam is niet alleen synoniem aan mode, maar wordt ook erkend in de manicuresector. De Hailey Bieber manicure staat voor trends en diversiteit in de manicurewereld. Ze brengt ons de ene nageltrend na de andere. Het Ongle24 team laat je kennismaken met de nieuwste en populairste trends.

Waar komt de Hailey Bieber chroomnageltrend eigenlijk vandaan?

De Hailey Bieber nageltrend begon met de "Glazed Donut Nails", een melkwit, parelmoerachtig effect en transparant design dat voor haar werd gecreëerd in de aanloop naar het Met Gala van 2022. Hailey Bieber, die bekend staat om haar minimalistische nagels en gedurfde en artistieke designs, deelde de geheimen van de "Glazed Donut Nails" en de "Pink Jelly Glaze Nails" op Instagram. Sindsdien verrast ze ons bij elke gelegenheid met nieuwe trends.

De verschillende trendrichtingen van Hailey Bieber nagels

Geglazuurde donutnagels

In 2022 domineert Hailey Bieber de manicurewereld met haar onberispelijke stijl en inspireert ze talloze manicuretrends. Een van de populairste is ongetwijfeld de "Glazed Donut Nails". Deze stijl, ook bekend als Hailey Bieber Nails of Hailey Bieber Chrome Nails, wordt gekenmerkt door een verchroomd en spiegelend oppervlak dat doet denken aan het effect van een geglazuurde donut. Deze manicuretrend biedt zowel chique als elegante nagels en is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een subtiele en stijlvolle glans. Het Hailey Bieber Nageleffect, vaak simpelweg Hailey Nail genoemd, is een must-have geworden voor alle manicuretrends. Met de Hailey Bieber Chrome Nails kies je niet alleen voor een moderne en chique esthetiek, maar zorg je ook voor een langdurige en stralende manicuretrend. De geglazuurde donutnagels zijn ideaal voor elke gelegenheid, of het nu gaat om formele evenementen of casual uitjes, en voegen een vleugje verfijning toe aan elke look. Dus, klaar om de Hailey Bieber trend te omarmen en je nagels op te fleuren met deze opvallende stijl?

Hailey Bieber pakt "Neonnail" aan

Biebers nieuwe manicuretrend, die werd onthuld op het 2024 Coachella festival in de Verenigde Staten, zorgt voor heel wat opschudding. Hailey Biebers reeks chromen nagels gaat door, maar deze keer met een fosforescerend effect. Deze trend laat nagels gloeien dankzij de Glow in Dark top coat. Ongle24 biedt ook fluorescerende gels in de kleuren roze, geel, koraal, oranje of limoen voor de wereld van gelnagels.

Roze gelnagels

Deze trend, ook bekend als "Strawberry Glazed Nails" of "Ongles Rose Brilliant", verving de Hailey Bieber Chrome Nail trend in de zomer van 2024. Hailey Bieber heeft de nieuwe trend "Pink Jelly Glaze Nails" geïntroduceerd, die lijkt op het Hailey Bieber Chrome Nails effect, maar met een andere afwerking dankzij de toevoeging van roze chroompoeder. De "Pink Glazed" nagels zijn de trend van 2024 die Hailey Bieber aan ons heeft gepresenteerd en die ook erg populair is in de wereld van beroemdheden.

De stap voor stap gids

De "must haves" voor chroomnagels van Hailey Bieber

  1. Vijl
  2. Polijstblokjes
  3. Grondverf
  4. Basislaag
  5. Shellac gelpolish Nude California
  6. Chroom poeder
  7. Top Laag

Stap-voor-stap handleiding voor de Hailey Bieber chromen nagels

  1. Voorbereiding: Zodra je de eerste stappen uit onze beginnersgids hebt uitgevoerd, ga je verder na het aanbrengen van de semi-permanente nagellak.
  2. Gel/nagellak aanbrengen: Breng de Shellac Nude gel/nagellak aan en hard deze uit.
  3. Eindlaag: Breng een eindlaag aan zonder een kleverige laag en hard deze uit.
  4. Chroompoeder aanbrengen: Breng het chroompoeder onmiddellijk aan met het nail art penseel in kleine cirkelvormige bewegingen.
  5. Top coat: Breng een laag top coat/finish aan.
  6. Uitharden: Laat de manicure 90 seconden drogen onder de UV/LED-lamp.
  7. Zweetlaag verwijderen: Verwijder indien nodig de zweetlaag met een cleaner.
  8. Verwijder overtollig poeder: Verwijder overtollig poeder met een schoon en droog nagelkunstpenseel en/of door je handen te wassen.

Trendy nail art geïnspireerd op Hailey Bieber nagels

De nagelstyliste van Hailey Bieber, Zola Ganzorigt, gevestigd in Los Angeles, is de rechterhand van Hailey Bieber en andere sterren en heeft een grote invloed op de nageltrends van Hailey Bieber. Hier is een kort overzicht van de effecten van Hailey Bieber nagels:

Hailey Bieber overzicht nageltrends

  1. Geglazuurde donutnagels - Parelmoerachtige en neutrale nagels.
  2. Chocolate Glazed Donut Nails - Bruine nagels voor het seizoen.
  3. Baby Pink Nails - Zachtroze nagels met chroomeffecten.
  4. Donkerrode nagels - Klassieke dieprode nagels.
  5. Neutrale nagels - Subtiele kleurschakeringen.
  6. Oranje nagels - Nude basis met oranjekleurige designs.
  7. Hoogglans nagels - Parelmoerachtige en glanzende nagels.
  8. Barely-There Light Brown Nails - Subtiele bruine nagels met een luxueuze glans.
  9. Bubblegum Pink Nails - Felroze en glanzende nagels.
  10. Donkerbruine nagels - Nagels die bij je garderobe passen.
  11. Felgele nagels - Neongeel gekleurde nagels.
  12. Zwart-groene nagels - Nagels met Halloween-thema.
  13. Lipstick-Rode Nagels - Felrode nagels.
  14. Roze ombré nagels - Roze kleurverloop op de nagels.
  15. Parelmoer nagels - Opaalwitte nagels.
  16. Donkerroze nagels - Opvallende fuchsiakleurige nagels.
  17. Goudkleurige nagels - Glinsterende gouden nagels.
  18. Barbie Roze Nagels - Felroze nagels.
  19. Rode French Nails - French manicure met rode tips.
  20. Boterbloem nagels - Felgeel op de nagels.
  21. Green and Gold Nails - Neongroene nagels met gouden accenten.
  22. Roze en rode nagels - French manicure in rood en roze.
  23. Cherry Nails - French manicure met kersendetail.